You are here: Home » Audio & video » Hoofdtelefoon Trainer by Gibson

Hoofdtelefoon Trainer by Gibson

geschreven door Constance

Gibson Brands heeft samen met Usain Bolt aan een nieuwe hoofdtelefoon gewerkt en het resultaat is de Trainer by Gibson. De hoofdtelefoon brengt innovaties samen die nog nooit eerder in een product werden gecombineerd. Trainer by Gibson is ontwikkeld samen met Usain Bolt, de snelste man ter wereld en zesvoudig Olympisch kampioen. Zo bieden zij samen de ultieme sportaccessoire.

trainer by gibxonTrainer by Gibson hoofdtelefoons bevatten een aantal features die voldoen aan de wensen van sportfanaten die een geweldig geluid willen maar die ook gaan voor een strak design en veiligheid:

De hoofdtelefoon kan wisselen van actieve modus naar lifestyle modus. Met een druk op de knop zorgt het Aeroflex-ontwerp dat je hoofdtelefoon verandert in een sport-hoofdtelefoon. Ze bieden dan de juiste vorm, comfort en stabiliteit om je work-out te ondersteunen. NigthNav biedt een strategisch geplaatst LED-lampje dat zorgt dat je altijd zichtbaar bent, ook in het donker. SafeSound zorgt voor een veilig maar toch krachtig geluid door zijn 40mm driver open akoestische systeem. CoolTouch zorgt voor comfort doordat de kussens van de hoofdtelefoon de temperatuur op je oren reguleren. De gebruikte stof is gemaakt met NASA’s ruimtevaarttechnologie. De Outlast technologie gebruikt Phase Change Materials. Zij zorgen voor absorbtie, bewaring en vrijlating van warmte voor optimaal thermisch comfort. Door WeatherSeal is de hoofdtelefoon bestand tegen alle weersomstandigheden en zweet. De drivers worden beschermd door een hydroscopisch gaas en de internals zijn beschermd met silicone pakkingen. Na een intensieve work-out kun je de kussens verwijderen en schoonmaken. Door FreeMov garandeert de hoofdtelefoon een extreem goede Bluetooth prestatie en 10 uur batterijduur. Hierdoor kun je muziek luisteren en telefoontjes aannemen zonder dat je belemmerd wordt door draden.

Trainer by Gibson komt later dit jaar op de markt

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?