You are here: Home » Eten & koken » De mensen achter de kaartjes van Albert Heijn

De mensen achter de kaartjes van Albert Heijn

geschreven door Constance

Je kent ze vast wel, die blauwe kaartjes op het vraag- en aanbodbord in de supermarkten van Albert Heijn. Achter die blauwe kaartjes gaan vaak prachtige verhalen schuil, verhalen van mensen die elkaar weten te vinden dankzij die kaartjes. Albert Heijn ging op zoek naar die verhalen en maakte er een mooie video van.

20141212_1114-Pony__Albert_HeijnEen boek langs gezocht en uiteindelijk gevonden, een paar meiden die een ‘verzorgpony’ zoeken of een iemand die spontaan pannenkoeken komt bakken op school. Verhalen die passen bij Kerstmis, verhalen van mensen die elkaar helpen.

Bekijk de video en zie hoe mensen elkaar nog blij kunnen maken, met een simpel kaartje.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mF9xDi0jrLk&list=PLI1CVwO38JXZOoAvM7QRdsWSjfAI1VP8M[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com