You are here: Home » Fashion » Yolanthe Cabau lanceert limited edition sieraden

Yolanthe Cabau lanceert limited edition sieraden

geschreven door Constance

Vanaf nu is bij V&D de limited edition YC Jewels lijn van Yolanthe Sneijder-Cabau verkrijgbaar. Deze YC Jewels lijn is uitgebreid met een unieke serie sieraden die Yolanthe speciaal heeft ontwikkeld voor de feestdagen.

yolantheDe leren YC armbanden en memory bracelet zijn een van de favorieten van Yolanthe en wilde ze speciaal voor de Kerst met deze stukken. De kleuren donker rood en donker groen in combinatie met rosé goud vormen een chique warme glamour look die iedereen  rond de kerstdagen graag ziet.

Sterren zijn een belangrijk onderdeel van de kerstdagen. Daarom heeft Yolanthe gekozen om ‘star’ te verwerken in een armband omdat het staat voor de kerstster maar ook voor de persoon die de armband draagt. Goud en zilver zijn de hoofdkleuren in deze tijd van het jaar. Vandaar de leren gouden en zilveren chique uitvoering speciaal voor de feestdagen.

armbandYolanthe haalt haar inspiratie uit Ibiza, Istanbul, Milaan, Madrid, Amsterdam en iedere andere metropool die zij bezoekt. De collectie wordt continu uitgebreid met nieuwe designs.

De sieradenlijn van YC Jewels is verkrijgbaar in 28 winkels van V&D (in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Noord, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den haag Spui, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem Centrum, Heerlen, Hilversum, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Roermond, R
otterdam Beursplein, Rotterdam Zuidplein, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zeist en Zwolle en natuurlijk online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?