You are here: Home » Accessoires » De Phorce Freedom, oplader en tas in-een

De Phorce Freedom, oplader en tas in-een

geschreven door Constance

Na ’s werelds 1e interactieve smartbag de Phorce Pro Smart Bag is er nu de Phorce Freedom. Waar de Phorce Pro Smart Bag speciaal bedoelt was voor de zakelijke reiziger  is de Freedom een lichtgewicht en dunne tas voor elke dag.

phorce modellenDe Freedom kan worden aangepast aan 3 modellen, van rugzak naar messengerbag en vervolgens naar een handtas en je mobielen apparaten worden opgeladen terwijl je onderweg bent. die van vorm verandert en mobiele apparaten oplaadt terwijl je onderweg bent. En ondanks dat ie licht is, heb je genoeg stroom om een smartphone en tablet een week lang op te laden.

Ik krijg de Freedom binnenkort thuis voor een test, en ik moet zeggen dat me dit een tas lijkt die echt altijd van pas komt.

binnenkort phorce

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com