You are here: Home » Shoppen » Handgemaakte armbanden

Handgemaakte armbanden

geschreven door Constance

De handgemaakte armbanden van Gina Nina zijn meer dan een armbandje, ze zijn ook armbondjes. De zachte volle kleuren, levendige en aaibare materialen, de Gina Nina armbanden geven je iedere dag het Dolce Vita gevoel.

gina ninaDe basis is Italiaans designerleer met daarop een variërende mix van glaskralen, halfedelstenen, zijde, kant en altijd een hartje van leer. De Gina Nina collectie is met liefde gemaakt voor wie haar vrouwelijkheid durft te benadrukken. Altijd verrassend maar nooit over de top, romantisch maar stoer. Het gebruikte leer is afkomstig uit de Italiaanse mode-industrie en kenmerkt zich door bijzondere prints en bewerkingen als croco, bont en metallic glans.

Kenmerkend voor de stijl van Gina Nina is hoe een grote variëteit aan materialen en kleuren harmonieus is gecombineerd tot één geheel. De rijk versierde armbanden in de wintercollectie variëren van ingetogen tot uitbundig in een groot palet aan kleurcombinaties zoals fuchsia roze, zeegroen of warm taupe.

Alle Gina Nina sieraden worden handgemaakt in Nederland in gelimiteerde oplagen van maximaal 100 stuks. Gina Nina is inmiddels in zo’n 40 winkels door heel Nederland en ook online is de hele Gina Nina collectie te koop.

GinaNina armband

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com