You are here: Home » Accessoires » Polaroid lanceert de Polaroid Cube

Polaroid lanceert de Polaroid Cube

geschreven door Constance

Polaroid lanceert de Cube en deze 35mm kubus is speciaal bedoeld voor het vastleggen van de beste actie momenten en je kan zowel foto’s als full HD video’s registreren.

cubeDe nieuwste actiecamera van Polaroid is compact, stijlvol en praktisch. Dmv. de ingebouwde magneet en accessoires is de Cube van Polaroid overal op te monteren, en is ie schokbestendig en weerbestendig. Het niet direct kunnen terug kijken van de opnames zorgt voor spontane beelden en dat zorgt voor een hoog fun gehalte. Maw. je krijgt, net als vroeger, de spanning en fun terug van het analoog fotograferen maar dan in een modern jasje. Leg je wereld vast via de kubus en plug hem in je computer om het resultaat van je foto’s en actie filmpjes te zien.

De Cube (in zwart, rood en blauw) is een kleine vierkante kubus met ingebouwde accu, mini USB aansluiting en een ingang voor een micro SD kaart tot maximaal 32 gigabyte. Met de Cube kun je filmen in 1080p en 6 megapixel foto’s maken. De Cube heeft een 124 graden wide angle lens, een kleine kubus met een grootse view. Op een volle accu kun je tot 90 minuten filmen in full HD.

.En verder heeft de Cube een sterke, ingebouwde magneet aan de onderkant die ongekend nuttige en leuke mogelijkheden biedt als het ‘plakken’ op een fietsstuur of auto. Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je de Cube uitbreiden met verschillende bevestigingsaccessoires waarmee je de Cube echt overal aan kunt bevestigen en/of weer- en schokbestendig maakt.

cube hangerEr zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Polaroid Cube, zoals de Cube Waterproof behuizing, Cube riem bevestiging,, Cube fiets bevestiging, Cube waterproof combipack, Cube statief bevestiging, Cube mr. Monkey, Cube helm bevestiging en de Cube pendule.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com