You are here: Home » Gadgets » Sunday Market Herfstshoppen

Sunday Market Herfstshoppen

geschreven door Constance

As. zondag, 2 november as., is er weer een Sunday Market (in Amsterdam) en deze keer is het thema Herfstshoppen; maw. de vele ontwerpers en verzamelaars bieden unieke herfst- en winter items aan.

11. November originalNatuurlijk denk je dan gelijk aan warme sjaals, hippe beanies en interieur accessoires zoals warme plaids en kussens. Omdat het nu volop herfst is, vindt deze market vooral binnen in de mooie Zuiveringshal plaats. Buiten kun je je verwarmen met heerlijke biologische pompoensoep, kruidige glühwein en andere lekkere hapjes uit de verschillende keukens.

Uiteraard vind je er als altijd ook mooie sieraden, vintage items, art work, kun je meedoen aan verschillende workshops en genieten van verschillende live optredens, zoals bij de Blues kitchen en de Muziekcirkel. Voor de kinderen zijn er speciale magische voorstellingen van de Liedjestovenaar, schminken bij Jut en de ouderwetse Zweefmolen op het plein.

De Sunday Market Herfstshopping wordt gehouden van 12 – 18 uur, Westergasfabriek, binnen (Zuiveringshal West) en buiten rondom de gebouwen en natuurlijk ook weer gratis entree.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?