You are here: Home » Accessoires » Warme handen op de fiets met WOBS

Warme handen op de fiets met WOBS

geschreven door Constance

We gaan richting de koude(re) maanden en dan is het altijd fijn, als je op de fiets, lekkere warme handen hebt. Dan helpen een paar handschoenen natuurlijk altijd maar WOBS geven nog extra bescherming én warmte.

wobsNu denk je misschien WOBS? WOBS staat voor Warm On BikeS en ze zijn het best vergelijkbaar met een paar hele grote ovenwanten. Je maakt deze vast over je remmen en versnellingen heen, zodat je veilig kunt blijven fietsen en je handen warm en droog blijven dankzij de warme voering en de waterafstotende buitenkant. Je maakt ze extra goed vast dmv. het speciale antidiefstal oog, in combinatie met een tiewrap, en dan worden ze niet zo gemakkelijk van je stuur afgehaald. De WOBS zijn er verschillende prints en kleuren en reflecterende biezen geven je nog extra zichtbaarheid in het verkeer. en ze worden gemaakt van 9 tot 11 gerecyclede flessen.

De WOBS zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de V&D filialen in Amstelveen, Arnhem, Groningen, Haarlem Centrum, Leiden, Rotterdam Beursplein, Tilburg en online op www.vd.nl.

wobs kleuren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?