You are here: Home » Gadget nieuws » Batavus komt nieuwe e-bike, Batavus Razer

Batavus komt nieuwe e-bike, Batavus Razer

geschreven door Constance

Gelukkig is het imago dat een elektrische fiets alleen iets voor oudere mensen is, helemaal aan het verdwijnen. En ook de fietsenmerken begrijpen dit, want Batavus heeft een hip en trendy model ontwikkeld, de Batavus Razer.

batavus razer damesDe Batavus Razer is een model waarmee je, juist als jongere, uitstekend mee voor de dag kunt komen. De Razer is een stadsfiets, waarmee je moeiteloos door de ochtend- en avondspits fiets, zelfs met tegenwind, dus kan je de auto laten staan. En dat zonder natte rug.

De Razer heeft ook al 2 prijzen gewonnen. nl. ‘Goed Industrieel Ontwerp’ en de prestigieuze ‘GIO Special Award for Excellence’ in de categorie originaliteit. De Razer voldoet aan alle eisen die een lekkere stadsfiets met zich mee hoort te brengen. Het nieuwe model is extra licht en de betrouwbare en krachtige motor met een 396wh batterij zorgt voor een comfortabel rijgedrag. De batterij zit op de onderste framebuis en de motor onderin het midden van de fiets. Dit zorgt er voor dat de fiets zeer soepel stuurt en levert het ook nog eens een sportief uiterlijk op. Door de verschillende framematen is de fiets geschikt voor bijna alle lengtes. De fiets heeft 8 versnellingen en hydraulische remmenen gaan de speciale PowerLed lampjes extra lang mee.

De Batavus Razer is er in het felgroen (herenmodel) en zwart met blauwe accenten.

batavus razer heren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?