You are here: Home » Shoppen » Disney by Samsonite Collectie

Disney by Samsonite Collectie

geschreven door Constance

Speciaal voor alle kinderen die fan zijn van Disney heeft Samsonite de nieuwe Disney by Samsonite tassen- en koffercollectie.

minni rugzakDeze collectie bestaat oa. uit rugtassen met daarop een Disneyfiguur; Mickey & Minnie Mouse, Planes, Spiderman, Star Wars helden of de Disney Prinsessen, dus voor elk kind wat wils (jongen of meisje).

De rugtassen zijn gemaakt zonder PVC en zijn toch heel sterk en verder zijn ze ook functioneel zodat zelfs de kleintjes een nette en opgeruimde boekentas hebben. De grote maten rugzakken zijn tegelijkertijd ook te gebruiken als trolley, dus kan je deze ook weer meenemen tijdens je vlieg- of autoreis, en krijg je geen last van je rug.

samsonite serie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com