You are here: Home » Beauty » Nieuw van La Colline Cellular Night Elixir

Nieuw van La Colline Cellular Night Elixir

geschreven door Constance

La Colline heeft een nieuw, spectaculair technologisch nachtserum, en deze is afkomstig uit haar succesvolle Advanced Vital lijn: de Cellular Night Elixir.

la colline
Het is een 2-fasen product en dit zorgt voor een dubbel effect voor de huid: de lipide-fase zorgt voor een voedende en verzachtende werking, en de vocht hydro-fase kalmeert en versterkt de weefsels voor meer stevigheid. Haar buitengewone textuur en het zijdezacht gevoel zijn het resultaat van de juiste balans tussen deze twee fasen van het elixir. Tevens heeft het serum een nachtelijke werking, wat de beste tijd is voor een intensieve cellulaire regeneratie.

Verder heeft Cellular Night Elixir over een sublieme en bijzondere geur die kalmerend werkt en daardoor de nachtrust bevorderd: een medley van muskusnoten met een vleugje vanille, afgerond met rozen en lichte citrus.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?