You are here: Home » Schoenen & laarzen » Crocs regenlaars

Crocs regenlaars

geschreven door Constance

Momenteel geniet ik heerlijk van mijn vakantie op Ibiza en tijdens een shoppingtrip in Ibiza-Stad (Eivissa) kwam ik een grote Crocs winkel tegen waar je terecht kan voor de hele Crocs collectie; van de Clogs t/m de regenlaars. Maw. Crocs zijn heel hip, en worden dan ook veel gedragen, op Ibiza.

crocs regenlaarsNu gaan wij in Nederland richting storm en regen en dan is het wel erg lekker als je droge voeten blijft houden, als je op de fiets door de stad rijdt of tijdens een gezellig shoptripje met je vriendinnen. Crocs heeft hoge en lage modellen regenlaarzen (Jaunt Shorty Boot, Rainfloot Boot, Crocsbant Jaunt en Wellie Rain Boot) en heb je altijd last van koude voeten dan is er ook nog de Thermalucent Boot (water- en winterbestendig). En elke regenlaars is er in verschillende leuke, frisse en trendy kleuren.

thermalucent boot

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com