You are here: Home » Accessoires » New Looxs leren laptop fietstassen

New Looxs leren laptop fietstassen

geschreven door Constance
new looxs apache

Bij het woord laptoptas word ik, meestal, niet echt heel blij en dat zeker voor de combinatie fietstas en laptoptas. En volgens mij ben ik daarin niet de enige.

Maar al deze vooroordelen verdwijnen als sneeuw voor de zon als de je nieuwe New Looxs Apache laptop fietstas ziet. Dit is een leren laptop tas maar tegelijkertijd ook een fietstas want als je hem als laptop tas gebruikt kan je de speciale fietshaken afdekken en je kan de haken weer tevoorschijn halen als je de tas aan je bagagedrager hangt. Er zitten 2 vakken op de tas en is het hoofdvak gevoerd om je laptop optimaal te beschermen en ook krijg je er een sleeve voor je tablet bij. De New Looxs Apache is er in 3 kleuren; Brown, Cognac en Black.

new_looxs_apache_fietstasVind je een messengerbag handiger dan heeft New Looxs ook nog 2 modellen, nl. de Barolo en de Rivoli. De Barolo is groter dan de Rivoli, maar beide tassen hebben een gevoerd hoofdvak en ook bij deze tassen zijn de haken af te dekken.

rivoli

New Looxs Rivoli

barolo

New Looxs Barolo

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com