You are here: Home » Gadgets » Mail & Win; HuaWei Ascend P6 Smartphone

Mail & Win; HuaWei Ascend P6 Smartphone

geschreven door Constance

Ladygadgets.blogo.nl gaat het najaar super goed beginnen, want ik mag een roze HuaWei Ascend P6 Smartphone weggeven aan een lezer/lezeres!

Huawei_Ascend_P6

De HuaWei Ascend P6 Android Smartphone heeft een 4.7 inch scherm en heeft een camera aan de achterkant (8 MP), en voor de selfies liefhebbers, de camera aan de voorkant heeft maar liefst 5 MP. De accu (2.000 mAh) gaat, door Quick Power Control, maar liefst 30% langer mee dan andere accu’s. De P6 is een mooi slank toestel en het 8 GB geheugen is uit te breiden dmv. een micro SD kaart. En je kunt deze smartphone zelfs met handschoenen aan bedienen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie smartphone? Geef, voor 19 oktober as. antwoord op deze vraag; Welk ander HuaWei apparaat heeft onlangs op ladygadgets.blogo.nl gestaan? Mail je antwoord, incl. naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?