You are here: Home » Gadget nieuws » Lumia 830 en Lumia 735 smartphones

Lumia 830 en Lumia 735 smartphones

geschreven door Constance

Vanaf nu zijn de twee nieuwste Lumia-smartphones in Nederland beschikbaar. De Lumia 830 biedt het beste van Lumia, zoals een 10-megapixelcamera, draadloos opladen en de nieuwste Windows Phone-software en de Lumia 735 is, dankzij zijn groothoekcamera aan de voorzijde, uitermate geschikt voor selfies en Skype-videogesprekken.

Nokia-Lumia-830Microsoft heeft de Lumia 830 (zwart en wit of met een oranje of groene flipcover) uitgerust met tal van high-end mogelijkheden en het beste van Windows Phone en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Lumia 830 is voorzien van wereldwijde navigatiemogelijkheden zónder roamingkosten dankzij de optie om de kaarten rechtstreeks op het toestel te downloaden. De voorgeïnstalleerde Mix Radio-app biedt kosteloos toegang tot meer dan 30 miljoen muziektracks. Met de Lumia 830 maak je, overdag en ’s nachts, foto’s en video’s van hoge kwaliteit. Het toestel beschikt namelijk over een 10 MP PureView-camera met ZEISS-lenzen, Rich Recording en het dunste optische beeldstabilisatiesysteem in een Lumia tot nu toe. Verder krijg je ook het voorgeïnstalleerde Microsoft Office Mobile-pakket, de nieuwste versie van Windows Phone 8.1 met Lumia Denim, en OneDrive met 15 GB gratis opslagruimte, waarmee content eenvoudig te synchroniseren en te delen is. Tenslotte beschikt de Lumia 830 over Lumia-innovaties, zoals een geïntegreerde draadloze-oplaadmogelijkheid, en Corning Gorilla Glass 3 is verwerkt in een slank en licht ontwerp van aluminium en polycarbonaat.

Lumia-735De Lumia 735 (zwart en wit of met los verkrijgbare covers in oranje en groen): gemaakt voor Skype en selfies en heeft een groothoekcamera aan de voorkant. De 5 MP groothoekcamera aan de voorzijde stelt je in staat om via Skype te videobellen met je familie en vrienden over de gehele wereld. Dankzij het 4,7” HD OLED-scherm en de ClearBlack-technologie kun je, zelfs in zonlicht, het scherm perfect aflezen. De Lumia 735 is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 400 1,2 GHz quad-core-processor.

Beide Lumia’s hebben een 2220 mAh-accu, 8 GB interne opslagruimte, 15 GB gratis OneDrive-opslagruimte, LTE/4G en de mogelijkheid tot draadloos opladen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com