You are here: Home » e-Readers & e-Books » Nieuwe Kobo Aura H2O eReader

Nieuwe Kobo Aura H2O eReader

geschreven door Constance

Kobo heeft een nieuwe eReader in haar assortiment, de Kobo Aura H2O. En dit is de eerste eReader met een water- en stofbestendig ontwerp, waardoor je hem zonder zorgen mee kunt nemen naar het strand, zwembad of in bad.

h2oVerder kan je, met een accu die 2 maanden meegaat, altijd en overal blijven lezen. En als je hem dus per ongeluk in bad laat vallen er een drankje op knoeit, zal je Kobo Aura H2O probleemloos blijven werken. Gebruik gewoon de meegeleverde droogdoek om het scherm te drogen.

De Kobo Aura H2O heeft een extra groot, niet-spiegelend 6.8″ Carta E Ink-touchscreen dat net zo leest als op papier, zelfs in direct zonlicht. Met ClarityScreen+ krijg je een HD-leeservaring, maw. een haarscherpe tekst voor comfortabel lezen. Daarnaast richt het volledig aanpasbare ComfortLight het licht op de pagina en niet op je ogen, waardoor vermoeide ogen dag en nacht geminimaliseerd worden.

De Kobo SleepCover vormt een perfecte aanvulling op je Kobo Aura H2O, waarmee je profiteert van een verbeterde ervaring. De stijlvolle en ingenieuze SleepCover heeft een superieure pasvorm en zet je eReader aan en uit wanneer je de hoes opent en sluit. Het ontwerp oogt slank, maar beschermt je Kobo Aura H2O toch prima tegen vallen en krassen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com