You are here: Home » Fashion » Herfst & wintercollectie bij Dogs Department

Herfst & wintercollectie bij Dogs Department

geschreven door Constance

Niet alleen wij dames willen een nieuwe garderobe voor de herfst en winter, ook je hond wil ook graag in het nieuw gestoken worden en daarvoor ben je bij Dogs Department aan het juiste adres.

hond halsbandDe nieuwe wintercollectie van Dogs Department bestaat uit functionele, trendy items, die stuk voor stuk met de hand zijn vervaardigd door Hollandse familiebedrijfjes. Inspiratie
is onder andere gehaald uit de natuur, denk hierbij aan items in herfsttinten en mosgroen en aan warme plaids met zacht imitatiebont voor de extra koude dagen. En natuurlijk is er ook  rekening gehouden met de internationale catwalk-trends. De in het oog springende luipaardprint is bijvoorbeeld doorgevoerd in een halsband met matching riem.

trui hondMet een variëteit aan stoere items, in kleuren als turquoise en fluor, heeft Dogs Department, voor het eerst, extra aandacht gegeven aan de mannetjes. En zijn de bredere stoere halsbanden ideaal voor specifieke hondenrassen zoals de mopshond. En voor de allerkleinste vriendjes is er gedacht aan soepele, fijne items in trendy kleuren. Waarbij er voor de Chihuahua’s nog wat extra feestelijke, glamour items zijn toegevoegd. En om nog verder in de kerstsfeer te komen zijn er ook enkele klassieke gebreide ‘Grootmoeder truien’ en naast deze vrolijke truien, van gemêleerd merino wol, kun je je hond ook in een klassieke kabeltrui kleden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?