You are here: Home » Gadgets » Cover voor je iPhone 6 of iPhone 6 Plus

Cover voor je iPhone 6 of iPhone 6 Plus

geschreven door Constance

Heb je al de nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Dan wil je natuurlijk ook dat ie goed beschermt in je handtas of jaszak zit dus wordt het tijd om een nieuwe cover voor je iPhone 6 aan te schaffen.

iphone-6-bookcase-cover1Bij Hoesjes.nl kan je terecht voor verschillende soorten covers en hoesjes voor alle merken smartphones. Zelf ben ik een fan van een flipcover/bookcase waarin je tegelijkertijd ook je bankpasjes in kan opbergen en deze ook als standaard kan gebruiken. Maar als je je telefoon altijd in je broekzak draagt dan is geeft een backcase cover vaak al genoeg bescherming.

iphone-6-bumperBij Hoesjes.nl kan je terecht voor beide type covers en dat niet alleen, want er zijn verder nog speciale armstraps (speciaal voor de sporters onder ons) en ook verschillende kleuren bumpers die je smartphone beschermt tegen stoten en valpartijen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?