You are here: Home » Beauty » Jo Malone cologne; Wood Sage & Sea Salt

Jo Malone cologne; Wood Sage & Sea Salt

geschreven door Constance

Jullie weten inmiddels dat ik een fan ben van de geuren van Jo Malone en sinds vorig jaar hoef je voor dit parfummerk niet meer naar de UK, maar kan je gewoon bij De Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag terecht.

TW_JMcoast_R28F05_v10_CMYK_1MBZoals elk jaar, brengt Jo Malone een nieuwe geur uit. En deze maand heeft Jo Malone dan ook haar nieuwste geur geïntroduceerd; Wood Sage & Sea Salt. Dit parfum is een combinatie tussen de houtachtige geur van salie en de frisse geur van zeezout. En de Wood Sage & Sea Salt geur is perfect om te combineren met Lime Basil & Mandarin. Je krijgt dan een pittige houtgeur, aromatisch met basilicum en salie. En met  Nectarine Blossom & Honey creëer je een verfrissende, fruitige geur met zeezout.

De Jo Malone Wood Sage & Sea Salt geurserie bestaat uit een Cologne (30 & 100 ml.), Body & Hand Wash, Body Crème en een Home Candle.

1_WSSS_Cologne_100ml_1MB

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?