You are here: Home » Accessoires » Schrijfwaren winkel Timmermans in Gent

Schrijfwaren winkel Timmermans in Gent

geschreven door Constance
Timmermans geschenkenwinkel

In elke grote stad waar ik kom kan ik mij vergapen aan de inrichting en architectuur van o.a. winkels en hotels. Ook dit keer toen ik op bezoek was in Gent. De stad op zich is al een genot om doorheen te lopen. De oude kern heeft een goede balans tussen historisch en nieuwbouw. Op de Korte Munt 5 is een mooi historisch winkelpand: Timmermans.

Timmermans geschenkenwinkel IMG_6872 Het is een geschenkenwinkel. Ik was er al bijna voorbij gelopen, toen mijn oog op het interieur viel. De kleine maar diepe winkel heeft aan beide zijden hoge oude vitrine en ladekasten. Deze zijn gevuld met de mooiste schrijfwaren en accessoires. Dupont en Cross pennen, Moleskin schijfboekjes, tassen en sjaals. Ik kon het niet nalaten samen met mijn man, die grappig genoeg ook Timmermans heet, een aantal kadootjes te kopen waaronder de Ginkgo wekker, maar daarover in een volgend blog…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com