You are here: Home » Fashion » DUO lanceert party collectie

DUO lanceert party collectie

geschreven door Constance

Het Britse schoenen- en laarzenmerk DUO heeft niet alleen casual modellen maar lanceert, speciaal voor de aankomende feestdagen (Kerst en Oudjaar) een heuse partycollectie! (Vanaf november as. te koop.)

duo logoWant is het niet leuk om jezelf mooi aan te kleden, met bijpassende schoenen of laarzen bij je outfit? DUO heeft een grote collectie pumps, ballerina’s of enkellaarsjes (in 3 verschillende breedtematen). Maar ook voor de laarzen-addict kan je bij DUO perfect slagen, want of je nu smalle of brede kuiten hebt; deze laars past iedereen.

De laarzen, enkellaarsjes en pumps zijn te koop vanaf maat 35 t/m 42. De laarzen passen om kuiten vanaf 31 t/m 49 cm breed en pumps en enkellaarzen zijn er breedtematen smal, standaard en breed.

DUO party(1)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?