You are here: Home » Fashion » Najaarscollectie Bugatti Shoes

Najaarscollectie Bugatti Shoes

geschreven door Constance

Bugatti Shoes heeft een grote collectie enkellaarsjes, de topper voor dit najaar, waarbij de modellen variëren van chique & vrouwelijk met een hoge hak of franjes en stoere motor boots.

BUGATTI SHOES - JoSEPHIEN_TAUPE 99,95euroHet franje enkellaarsje (bruin en zwart met bruine franjes) is gemaakt van geruwd leer en de franjes zitten aan  metalen oogjes. Voor een western of boho feel of om een basic stijl meer cachet te geven. De motorboot (olijf, oxblood en zwart) blijft ook populair en Bugatti speelt met deze stoere laars en voegt daarom dit najaar glitters, gespen en een gepolsterde achterzijde toe. Dat je een rits decoratief kan gebruiken blijkt wel uit de twee-in-een laars (zwart en taupe) waarbij je de schacht hoog of omgeslagen kan dragen. De fake furr is niet meer weg te denken deze winter en dat geldt niet voor kleding maar ook voor laarzen. Bugatti heeft hoge veterschoenen (zwart en taupe) met profielzool met een fakefur voering en ook bij dit model kan je de schacht omslaan.

BUGATTI SHOES - AURORA_TAUPE 99,95euro BUGATTI SHOES - CHARLOTT_BONT_ZWART 99,95euro BUGATTI SHOES-ALEXIA_GROEN 89,95euro

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com