You are here: Home » Gadget nieuws » Sony Xperia E3 smartphone

Sony Xperia E3 smartphone

geschreven door Constance

Vorige week heeft Sony niet alleen de (high end) Xperia Z-serie gelanceerd maar ook de Xperia E3 smartphone. En bij dit model krijg je veel waar voor je geld.

xperia-e3-white

De Xperia E3 (in koper, wit, lime en zwart) heeft een 4.5 inch scherm en een 5 mp camera incl. de Xperia camera-apps. Ik heb zelf de Xperia E3 in mijn hand gehad en het is een heel slank en licht toestel, dus ook perfect voor (kleinere) dameshanden. Verder zijn de hoekjes van de E3 zo ontworpen dat krassen voorkomen zullen worden als je hem laat vallen en natuurlijk heeft de Xperia E3 ook een krasbestendig scherm van gehard glas. De accu van 2330 mAh gaat wel 2 dagen mee en nog langer met Battery STAMINA Mode.

De 5 mp camera met HDR zorgt ervoor dat je zelfs met tegenlicht prachtige foto’s kunt schieten en HD video’s kunt opnemen. Verder kan je aan de slag met camera-apps zoals Timeshift burst, AR effect en AR fun en je kan je video’s live op FB delen via de Social live app.

Met de ‘shake to start’ app, kan je snelkoppelingen naar elke app personaliseren; met een simpele draai van je pols kun je bijv. FB lanceren of openen.  Verder zitten er op de Xperia E3 verschillende Sony media-apps geïnstalleerd en kan je, via de Sony Music Unlimited, alle je favoriete muziek beluisteren. En de Xperia E3 heeft een exclusief entertainmentpakket, een 30-dagen Premium proefabonnement op Sony Music Unlimited en drie bestseller films van Sony Pictures.

Zoals ik al eerder meldde krijg je bij de Xperia E3 veel waar je geld want je betaalt slechts euro 169,- voor deze smartphone en vanaf volgende maand ligt ie in de winkels.

xperia-e3-gallery

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com