You are here: Home » Fashion » Diamond Point lanceert Steampunk-collectie

Diamond Point lanceert Steampunk-collectie

geschreven door Constance

Vorige week donderdag, tijdens Vogue Night Out, heeft het juweliersmerk Diamond Point een nieuwe sieradencollectie ontworpen die gebaseerd is op het 19e-eeuwse genre Steampunk. Je moet daarbij denken aan inspiratiebronnen zoals de Victoriaanse etiquette en door stoom aangedreven technologieën.

steampunk ringen

De handgemaakte sieradencollectie heeft fantasierijke, industriële elementen en de zilveren en gouden sieraden zijn gezet met diamanten, edelstenen en parels. De collectie is ontworpen door kunstenaar Jos Peperkamp. De Steampunk-collectie is gecreëerd voor de vrouw die bij speciale gelegenheden haar avontuurlijke kant wil uiten. De collectie kenmerkt zich door vliegen, bouten en moeren, gecombineerd met een verscheidenheid aan diamanten, citrienen, saffieren, amethisten en parels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?