You are here: Home » Beauty gadgets » Philips VisaCare; microdermabrasie voor thuisgebruik

Philips VisaCare; microdermabrasie voor thuisgebruik

geschreven door Constance

In september as. gaat Parfumerie Douglas het nieuwste Philips huidverzorgingsapparaat verkopen, de Philips VisaCare.

gezicht visacare

De Philips VisaCare is een microdermabrasie apparaat voor thuis en gaat de tekenen van huidveroudering tegen. De VisaCare exfolieert en masseert de huid en verwijdert zo dode huidcellen en stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Het resultaat, een stevigere en stralende huid, is al na 4 tot 6 weken zichtbaar, want als je ouder wordt, verliest je huid ook haar stevigheid, spankracht en structuur.

De Philips VisaCare gebruikt het unieke ‘Philips DualAction Air Lift & Exfoliation System’ voor een zachte en effectieve exfoliatie en massage van de huid om deze een gladdere structuur te geven door middel van microdermabrasie. Hierdoor kunnen de eerste tekenen van huidveroudering aangepakt worden.

VisaCare

De VisaCare heeft een afneembare behandelkop en deze is voorzien van een speciale ring die ontworpen is om veel intensiever te exfoliëren dan bij een handmatige behandeling met crème. Op de behandelkop bevinden zich meer dan 100.000 vaste deeltjes. Deze maken een gecontroleerde en effectieve exfoliatie mogelijk voor een optimaal glad resultaat. Tegelijkertijd stimuleert de exfoliatie het natuurlijke celvernieuwingsproces in de diepere huidlagen. Dat draagt bij aan een gladder uitziende en steviger aanvoelende huid, waarbij al binnen vier tot zes weken resultaat te zien is. Het Air Lift System van Philips VisaCare past een speciale vacuümtechnologie toe voor een unieke zachte ‘massage’. Het licht oprekkende en liftende effect daarvan versterkt de diepere huidlagen. Het is bekend dat als dit oprekken en liften in een specifieke, optimale mate plaatsvindt, de microcirculatie wordt bevorderd en de zogeheten fibroblasten, een type huidcel dat de aanmaak van collageen en elastine bevordert, worden geactiveerd, waardoor de huid er gezonder, stralender en jonger uit gaat zien.

De Philips VisaCare wordt geleverd met twee verschillende, verwisselbare behandelkoppen, zodat de behandeling kan worden aangepast aan de individuele behoeften en wensen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com