You are here: Home » Fashion » Hippe regenkleding

Hippe regenkleding

geschreven door Constance

Ook deze zomer heb ik regelmatig een ’tropische’ Hollandse regenbui over me heen gekregen terwijl ik op de fiets op pad was, en het gevolg; ik was drijfnat en mijn mascara hing op mijn wangen. Dus toch maar weer eens op zoek gegaan naar een online shop met fashionable regenkleding.

hipinderegen

Ik ben terecht gekomen bij Hipinderegen.nl en wat me opviel was het grote aantal Scandinavische merken, zoals Danefae, Blaest, Ilse Jacobsen en Rains. Blijkbaar zijn de Deense en Zweedse fietsende dames zich er meer van bewust dat regen en jassen/poncho’s niet perse oncharmant en lelijk hoeven te zijn. De collectie van Hipinderegen.nl bestaat dan ook uit heel veel fashionable regenjassen, regenlaarzen en hippe paraplu´s, maar ook accessoires zoals regenhoedjes, zadelhoesjes en fietskrathoezen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes - Lifestyle.blogo.nl 26 april 2016 - 05:39

[…] in 2014  heb ik een artikel geschreven waarin ik het Deense regenkledingmerk RAINS heb genoemd. En ruim 2 jaar later hebben […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com