You are here: Home » Accessoires » Test; Case Logic SnapView hoes voor Samsung GALAXY tab

Test; Case Logic SnapView hoes voor Samsung GALAXY tab

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik de Samsung GALAXY tab 3, 8 inch, gekregen en ook de bijbehorende hoes. (Mijn vaste lezers weten dat ik altijd mijn devices in allerlei hoesjes en covers stop, want daardoor heb je minste kans op beschadigingen of breuk.)

voorkant cover

CaseLogic heeft mij gevraagd of ik de speciale Samsung GALAXY Tab 3 Case Logic SnapView hoes wilde testen en dat heb ik de afgelopen tijd gedaan.

standaard standen

De Case Logic Snapview hoes is er in 3 kleuren (antracietgrijs, roze en beige/bruin) en voelt heel robuust aan. Je klemt je tablet op de harde schaal en hij zit vast. Als je de klep aan de voorkant opent word het beeldscherm tot leven gewekt en als je de klep dichtslaat gaat ook het scherm uit. En je hoeft niet bang te zijn dat je klep open gaat want aan de rechter onderkant zit een stevig elastiek die je om de achterkant heen vouwt en zo is het scherm altijd beschermd. Je kunt de klep op verschillende manieren vouwen en hierdoor kan je je Tab 3 ook neerzetten. En aan de zijkant kan je bij alle knoppen en in- en uitgangen.

elastiek

Conclusie; de Case Logic SnapView cover is een stevig exemplaar maar zonder dat ie zwaar aanvoelt. Je kunt je scherm goed beschermen doordat je de klep kan vastzetten met een elastiek en als je zet het scherm automatisch aan en uit als je de klep openslaat of weer dichtklapt. En je hebt ook nog een 25 jaar (!) garantie. Ik ben reuze blij met mijn SnapView cover.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com