You are here: Home » Shoppen » Pandora herfst en wintercollectie 2014

Pandora herfst en wintercollectie 2014

geschreven door Constance

Zoals ik gisteren al meldde heeft Pandora haar herfst/winter 2014 collectie geïntroduceerd. Behalve de nieuwe Essence bedels heeft Pandora ook een hele mooie herfstcollectie (vanaf 28 augustus as.) samengesteld en het thema voor de herfst is ‘Mystical Fairytale’.

PAN_PR_AW14_MYSTICALFAIRYTALE_SPS

Mystical Fairytale is een collectie (oorbellen, kettingen, ringen en bijpassende charms) die gebaseerd is op mysterie en verrassingen waarbij de nadruk ligt op ‘klassieke’ ontwerpen in combinatie met moderne stijlen. Zo zijn er ontwerpen waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke vormen van bloemen en bladeren en ook zijn de kleuren van de herfst, zoals okergeel, bruin en goud.

PAN_PR_AW14_GOLDENLEAVES_SPS

De collectie Cosmic Blue is een wintercollectie die de winterse nachten, met een heldere sterrennacht weerspiegeld. Ringen met veel sprankelende stenen, pareloorbellen en hangers, waarbij de combinatie van blauw en zilver veelvuldig terugkomt.

PAN_PR_CHR14_STARRY_SPS

In beide collecties zitten een aantal favorieten; zoals de collectie met bladmotief en de Cosmic Blue ringen met bijpassende hangers en oorbellen.

PAN_PR_CHR14_CHRISTMASRING PAN_PR_CHR14_COSMIC_SPS

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com