You are here: Home » Shoppen » Pandora breidt haar Essence collectie uit

Pandora breidt haar Essence collectie uit

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heb ik de nieuwe Pandora herfst/winter collectie 2014 mogen bekijken en ik heb een aantal hele mooie ontwerpen (Essence & Pandora) gezien; ik werd er hebberig van. Zoals jullie weten vind ik de ‘charm collectie’ niet zo mijn ding, maar ik ben wel een fan van de Pandora Essence collectie en van de Pandora ringen, oorbellen en kettingen.

PANDORA_ESSENCE_AW14_SPS_V3_018

Vanaf 28 augustus as. ligt de herfstcollectie in de winkels en ik ga vandaag beginnen met de Essence serie. Pandora heeft nu 4 verschillende armbandmodellen; een zilveren, een zilveren met balletjes, een leren koord en een dubbel leren koord. (En er komt een bijpassende ketting aan, maar dat zal pas voor de kerstperiode zijn. Je kan nu natuurlijk ook een aantal zilveren armbanden aan elkaar vastmaken en je hebt ook een ketting.)

PANDORA_ESSENCE_AW14_SPS_V3_005

De Essence collectie bestond uit 24 Essence Charms (zilver en edelstenen) en dit jaar zijn daar de 12 dierenriemtekens bij gekomen. Deze herfst komen er nog eens 12 Essence Charms bij, en deze keer niet alleen in zilver en edelsteen maar ook een 4-tal gemaakt van 14 karaats goud.

PANDORA_ESSENCE_AW14_SPS_V3_002

Dit zijn de nieuwe Essence Charms; Curiosity, Spirituality, Dedication, Generosity (allen in zilver), Caring (rozenkwarts), Patience (Agaat), Belief (Obsediaan, snel afgekoeld lava) en Optimism (citroenkwarts). De 14 karaats gouden Charms zijn Intuition, Creativity, Sensitivity en Dignity.

En wat ik heel mooi vond, waren de zilveren en gouden Essence Charms aan 1 armband, je kunt deze perfect met elkaar combineren. Dus dat wordt weer sparen 😉

PANDORA_ESSENCE_AW14_SPS_V3_001

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com