You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win; JAN Pannenkoeken JANzenbord-Picknicktafel

Mail & Win; JAN Pannenkoeken JANzenbord-Picknicktafel

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik regelmatig pannenkoeken eet, samen met Testman, en wij zijn beiden ook dol op gezelschapspelletjes.

JANzenbordpicknicktafel

Daarom vind ik het extra leuk dat ik, namens JAN Pannenkoeken, een lezer/lezeres blij mag gaan maken met de originele, unieke en inklapbare JANzenbord-Picknick tafel! (Deze speciale picknicktafel is ook te winnen met een wincode die op de actieverpakking van de JAN Pannenkoeken staat.)

Wat met je doen om deze JANzenbord-Picknick tafel te winnen?Geef antwoord, voor 28 juli as., antwoord op deze vraag; Uit hoeveel producten bestaat het JAN assortiment? Mail je antwoord, incl je naam en adres, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com