You are here: Home » Gadget nieuws » Garmin Forerunner 15 hartslaghorloge

Garmin Forerunner 15 hartslaghorloge

geschreven door Constance

In mei jl. hebben jullie al kunnen lezen dat Garmin een nieuwe GPS hartslaghorloge ging introduceren, de Garmin Forerunner 15. Dit, voordelige, Garmin hartslaghorloge ligt nu in de winkel!

forerunner-15

De Forerunner 15 legt tijdens het hardlopen een aantal gegevens vast, zoals tijd, afstand en tempo en wanneer er een koppeling is met de hardslagband (incl. bij sommige uitvoeringen) dan kan je ook precies je hartslag en je hartslagzone meten. Maar de Forerunner 15 houdt ook je stappen bij die je overdag zet evenals je calorie-verbruik. En ook krijg je een melding als je langer dan 1 uur stil zit.De Forerunner 15 is voorzien van een autolap-functie en laat je met een piepje weten wanneer je weer een kilometer hebt afgelegd, en een knipperend scherm laat je de tijd voor die kilometer zien. En na afloop zie je een overzicht van de totale tijd, afstand, gemiddeld tempo en calorieën. Ben je een loopbandtrainer dan kan je de Forerunner 15 koppelen met een (los verkrijgbare)  voetsensor die je aan je schoenveter kunt bevestigen.garmin-connect-screens

De oplaadbare batterij gaat 5 weken mee, in de horlogestand, en 8 uur als je de GPS stand inschakelt. Verder is het horloge tot 50 meter waterbestendig, dus kan je hem ook tijdens het zwemmen om houden. En met de Garmin Connect app kan je je hardloopsessie op een kaart weergeven, voor iedere kilometer uitgebreidere gegevens bekijken, een dagelijks overzicht van je activiteiten bijhouden en deze delen met vrienden. Je kan ook deelnemen aan online uitdagingen en virtuele badges verdienen voor extra motivatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?