You are here: Home » Fashion » Nieuwe Specsavers brillen van ontwerper Jørgen Simonsen

Nieuwe Specsavers brillen van ontwerper Jørgen Simonsen

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik alvast een voorproefje gekregen van de nieuwste Specsavers brillencollectie en deze collectie is wederom ontworpen door de Deense modeontwerper Jørgen Simonsen. Hij is de voormalige Head of Design van oa. Versace en Valentino en werkte met oa. Madonna, Sarah Jessica Parker en Jennifer Lopez. Je kunt vanaf 30 juni as. terecht voor deze nieuwe modellen.

Specsavers_Osiris_EU169,95_25669152 FRONT

Na de lancering van de vernieuwende Osiris collectie in 2013 is Jørgen wederom aan de slag gegaan en heeft hij 13 nieuwe unieke monturen ontwikkeld, elk met een eigen karakter op het gebied van kleur, vorm en textuur. De Osiris collectie staat bekend om haar monturen voor zelfverzekerde brildragers die durven op te vallen: gewaagd, modern en krachtig  met een mix van hedendaagse vormen, kleuren, materialen en sterke details.

Specsavers_Osiris_EU169,95_25669176 FRONT

Deze  keer draait het bij Osiris om kleur. Ongebruikelijke en opvallende kleurcombinaties zoals een mosgroen frame met een laagje poederroze aan de binnenkant. Of diverse laagjes acetaat in koninklijk blauw, mosterdgeel en puur chocoladebruin. Ook de vormen van de brillen zijn niet alledaags, zo is er een moderne versie van de cat-eye, maar ook invloeden uit de jaren ‘50 tot een knipoog naar ontwerpen uit de jaren ‘80. Wat deze collectie uniek maakt, is het gebruik en het mixen van verschillende materialen en texturen, soms zelfs in één bril. Denk daarbij aan een met laser geprint dierenvel, satijnen afwerkingen en fijn Chantilly kant.

Specsavers_Osiris_EU169,95_25669251 FRONT

Osiris komt ook met een limited edition en deze zijn gemaakt van een materiaal dat nooit eerder in bril monturen is gebruikt; NXT. Dit door NASA gebruikte materiaal is, lichtgewicht, ijzersterk en buigbaar in alle kanten.

De nieuwe Osiris collectie is vanaf 30 juni as. bij alle Specsavers winkels te koop. En er komt nog veel meer moois aan, waarbij Dutch Design weer goed vertegenwoordigd wordt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com