You are here: Home » Accessoires » JBL introduceert 2 nieuwe in-ear sportheadset

JBL introduceert 2 nieuwe in-ear sportheadset

geschreven door Constance

JBL introduceert Synchros Reflect en Synchros Reflect BT in-ear sporthoofdtelefoons en deze zorgen ervoor dat je ook tijdens je workout kan luisteren naar je eigen muziek.

jbl

De, met een Red Dot Design Award bekroonde, JBL Synchros Reflect en de JBL Synchros Reflect BT in-ear hoofdtelefoons, bieden krachtige audioprestaties en zijn voorzien van ergonomisch vormgegeven Freebit oordopjes. De stevige pasvorm en het comfort van de hoofdtelefoons zorgen voor optimale bewegingsvrijheid. En door de felgekleurde, reflecterende kabel ben je ook nog eens zichtbaarder in het donker.

JBL Synchros Reflect leidt niet af tijdens sport, waardoor je tot het uiterste kunt gaan. De Freebit oordopjes, geleverd in 3 maten, zijn specifiek ontworpen om goed in het oor te blijven zitten, hoeveel je ook beweegt. Ze sluiten voorzichtig maar stevig het oor af en kanaliseren het geluid. De opvallend gekleurde en reflecterende kabel zorgt voor meer zichtbaarheid in situaties met weinig licht en draagt dus bij aan de veiligheid tijdens het sporten. De lengte van de kabel is te verstellen, waardoor je jouw muziekapparaat op een plek kunt dragen die jouw voorkeur heeft. Handige ingebouwde magneten zorgen ervoor dat je de oordopjes om jouw nek kunt dragen omdat ze in elkaar klikken. Geen loshangende kabeltjes meer die in sportkleding blijven hangen. Met het bedieningsknopje in de kabel, die zweetbestendig is, kun je gemakkelijk telefoongesprekken aannemen, muziek bedienen en het volume aanpassen. En door de krachtige bas en het heldere geluid kun je er weer tegenaan.

jbl rij

De JBL Synchros Reflect BT in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth zorgt ervoor dat je 5 uur lang muzikaal kan genieten van je favoriete muziek. Door het robuuste design én de ergonomische vormgeving van de JBL Synchros Reflect hoofdtelefoon past deze bij gedreven, sportieve personen. Je ontvangt de Freebit oordopjes in drie maten, waardoor zij altijd passen, comfortabel en stevig zijn. De opvallend gekleurde en reflecterende kabel maakt je zichtbaarder in het donker. Met de unieke in-line schuifsluiting is het gemakkelijk om de kabellengte aan te passen. Ook heb je daardoor de microfoon bij de hand, maar zit hij niet in de weg. Met het bedieningssysteem in de kabel kun je telefoongesprekken opnemen, jouw muziek bedienen en het volume aanpassen. En als je niet luistert, wikkel dan de oortjes rond je nek door de ingebouwde magneten klikken de oordopjes aan elkaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?