You are here: Home » Fashion » Ipanema slippers

Ipanema slippers

geschreven door Constance

Vorige week dinsdag werd ik verwacht bij The City Street Spa Amsterdam voor een voetbehandeling en een presentatie over het slippermerk Ipanema.

ipanema

Zoals de naam Ipanema al vermoed komen deze slippers ook uit Brazilië en elk jaar lanceert men meer dan 100 nieuwe modellen. En bij elk daarvan staat de schoonheid, vrouwelijkheid en de diversiteit van de (Braziliaanse) vrouw centraal. Ipanema werkt samen met bekende ontwerpers en modelabels en zijn ook de sponsors van Fashion Rio en de Sao Paulo Fashion Week. (Er zijn natuurlijk ook collecties voor kinderen en mannen.)

Elke Ipanema slipper is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal waarvan 30% al eerder gerecycled is. Elke slipper is gemaakt van PVC en de slippers zijn daardoor heerlijk zacht, flexibel en comfortabel en ook nog een milieuvriendelijk.

ipanema vitraux

Ipanema heeft behalve teenslippers, ook nog een aantal andere modellen in haar collectie, zoals Ipanema Vitraux. Dit is een sandaal die je niet alleen prima naar het strand kan dragen, maar ook perfect te combineren met een maxi-jurk tijdens een borrel op een terras of een tuinfeest.

En teenslipper Lolita (in 5 kleuren) geeft je voeten (en outfit) weer net even wat glamour, doordat de glitterbandjes en het strikje.

lolita

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?