You are here: Home » Accessoires » Test; Parrot Flower Power. Voor iedereen zonder groene vingers

Test; Parrot Flower Power. Voor iedereen zonder groene vingers

geschreven door Constance

Ik heb de afgelopen weken heel veel zaken getest en daar zat ook de Parrot Flower Power bij. Ik ben best handig, alleen niet met kamerplanten en daarom sprak de Flower Power me extra aan en niet onbelangrijk; hij ziet er ook nog eens mooi uit, echt een sieraad in je pot!

ParrotFlowerPower

Je kunt de Flower Power in de huiskamer gebruiken (een per plant) of in de tuin of balkon (en dan is het een per bak of perk). Ik had een witte hortensia gekregen (voor binnen) en daar heb ik de Flower Power voor gebruikt.

Allereerst moet je de Flower Power verbinden (via Bluetooth) met de iPad (of iPhone) app. Daarna ga je op zoek, in de planten encyclopedie) naar de plant die je wilt laten ‘monitoren’ en als je deze gevonden hebt, stel je de Flower Power in.

Flower power start 13688487875_1e9c8a2724_o(1)

 

 

 

Je kunt ervoor kiezen om automatisch notificaties te krijgen, of om elke dag in te loggen en te kijken of je plant water, licht, voeding of lucht nodig heeft. Ik kreeg op een gegeven moment zelfs het bericht dat mijn hortensia natte voeten had (controleer de waterafvoer) en dat ie meer in het licht gezet moest worden. Dus heb ik keurig deze ‘orders’ uitgevoerd.

13688490015_c7c4cd96e1_o 13688534513_e22d755205_o

 

 

13688837654_4e1797b3c9_oNu is het wel zo dat je bij, heel veel kamerplanten van verschillende soorten, in alle bakken een Flower Power zou moeten doen en dat is behoorlijk kostbaar. Daarom denk ik zelf dat ie perfect is voor zgn. ‘moeilijke’ kamerplanten (orchideeën) of bij bloembakken (op het balkon) of bloemperken (in de tuin).

Conclusie; super leuke, en handige gadget voor iedereen die geen groene vingers heeft maar wel wil genieten van een mooie plant, binnens- en buitenshuis! (Ik mis alleen nog de Android app.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com