You are here: Home » Home gadgets » Nieuwe SENSEO; de SENSEO Up

Nieuwe SENSEO; de SENSEO Up

geschreven door Constance

Senseo heeft haar kleinste Senseo-apparaat ooit gelanceerd; de SENSEO Up! De SENSEO Up biedt koffieliefhebbers gemakkelijk en snel heerlijke koffie in combinatie met design.

senseo up

En koffie is nu nog makkelijker gezet doordat je direct voor een normale koffie of een sterkere, kleine kop koffie kiest zónder deze eerst te moeten aanzetten met een separate aan/uit knop. De Senseo Up heeft een strak en chic design en een hoogte van slechts 22,6 cm, iets groter dan een pak Senseo Original koffiepads en je kan kiezen uit 6 kleuren: Deep Black, Deep Black/ Red, Titanium, Monza Red, Marine Blue en Foxy White.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?