You are here: Home » Fashion » De BANDAJANAS slippers komen eraan!

De BANDAJANAS slippers komen eraan!

geschreven door Constance

HupHollandHip lanceert de Bandajanas, dé trend van deze zomer! De Bandajanas is een slipper met verwisselbare bandjes die je naar wens kunt samenstellen.

Je kiest je favoriete kleur en daarna personaliseer je je slippers met de leukste bedels en/of accessoires. Vanaf nu kan je online terecht op de Bandajanas webshop en zijn de slippers op 8, 9 en 10 april en 20, 21, 22 mei 2014 verkrijgbaar in de popup-store aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam en vanaf 4 mei met enige regelmaat op de Sunday Market in Amsterdam bij de Westergasfabriek.

de-losbandige-slipper-bandajanas

De basisslipper is er in het blauw, zwart en bruin (maat 36 t/m 41) en dan kan je kiezen uit verschillende kleuren banden en een accessoires, zoals kwastjes, kralen of bling bedels. De slipper wordt gemaakt van ecovriendelijk foam en heeft een zacht voetbed. Rijg de banden eenvoudig door de leren lus en kies zelf hoe je de Bandajanas draagt: hoog om je been of laag om je enkel.

Bandajanas rood wit blauw

De Bandajanas is ontstaan uit HupHollandHip, hét Oranjemerk met de leukste accessoires voor vrouwen. Daarom ontbreekt ook de rood-wit-blauwe Bandajanas versie niet;  ideaal voor Koningsdag of het WK, en kan deze daarna moeiteloos worden omgetoverd tot hippe strandslipper met behulp van banden, bedels of kralen.

[youtube]http://youtu.be/FvQrTov1syA[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?