You are here: Home » Fashion » Prijsvraag; Win een bloemenworkshop bij Maasmechelen Village

Prijsvraag; Win een bloemenworkshop bij Maasmechelen Village

geschreven door Constance

Jullie hebben al kunnen lezen dat ik een speciale bloemenworkshop heb gevolgd, onder leiding van de Belgische bloemenkunstenaar Mark Colle. En nu mag ik, namens het Chic Outlet Centre Maasmechelen Village, 5 lezers blij en gelukkig gaan maken met een speciale workshop en geweldige shopdag

maasmechelen

 

De workshop is op 13 april as., en na de workshop ga je met een schitterend boeket, twv. € 50,- en gemaakt met Mark Colle’s naar huis. Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook een VIP treatment, wat inhoudt: lunch&drinks, een VIP dagpas waarmee je 10% korting krijgt in 9 winkels en de VIP lounge staat de hele dag tot je beschikking. En ook staat er een taxi, van en naar het NS-station in Sittard voor je klaar. (Je dient wel zelf naar Sittard te komen.)

Mail & Win: Wat moet je doen om deze geweldige dag te winnen? Geef antwoord op de volgende vraag; Hoe heet het speciale bloementhema dat ontwikkeld is door Mark Colle? Mail dit antwoord, incl. naam en adres, voor 7 april as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

FACEBOOK: Natuurlijk kan je ook je antwoord doorgeven op de shoppen.blogo.nl Facebook Fanpagina.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?