You are here: Home » Architectuur » Architectonische trend: Wonen in een container

Architectonische trend: Wonen in een container

geschreven door
container

Het is een trend: wonen in een container. De zeecontainers, eigenlijk bedoeld voor transport van vracht zijn sterk, je kunt ze stapelenen ze zijn bestand tegen de weersinvloeden.Ook niet onbelangrijk: de container zijn relatief goedkoop. In ieder geval veel goedkoper dan de bouw van een nieuw huis. Ook zijn containerwoningen een goede oplossing voor het woningtekort. In 2003 heeft men in Amsterdam aan enkele studenten voorgesteld om tijdelijk in containerwoningen te gaan wonen, totdat er studentenwoningen vrijkwamen.

Op onderstaand filmpje zie je 15 bijzonder woningen die opgebouwd zjin uit container.
container
[youtube]http://youtu.be/4drX256QV_Y[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?