You are here: Home » Beauty » Test: AVEDA Culture Clash make-up collectie

Test: AVEDA Culture Clash make-up collectie

geschreven door Constance

Tijdens de AVEDA Cut-A-Thon, vorige week, ben ik ook opgemaakt met de nieuwe AVEDA Culture Clash make-up collectie. En omdat een aantal kleuren perfect bij mij passen heb ik van AVEDA een aantal samples opgestuurd gekregen.

culture-clash-makeup

AVEDA’s Culture Clash combineert verschillende stijlen, zoals folklore, tribul, urban en futuristisch met elkaar en het eindresultaat is dan ook een pallet van universele tinten die bij iedereen past.

De gehele collectie bestaat uit een 4-tal lipproducten; nourish-mint rehydrating lip glaze (in de kleuren Rose Copper en Berry Bud), nourish-mint smoothing lip color (Peruvian Lily), nourish-mint sheer mineral lip color (Sheer Muscadine) en de nourish-mint lipliner (in de kleuren Maple en Cactus Blossom). En zoals je al vermoed smaken alle producten subtiel naar mint.

Voor op de ogen zijn er een 2-tal producten; petal essence eye definer (in de kleur Graphite) en de petal essence single eye color (in de Peony Blush, Burnished Bronze, Olive Leaf, Aquamarine, New Lilac en Seafoam).

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com