You are here: Home » Eten & koken » Moederdag tip: Magimix introduceert Le Pâtissier

Moederdag tip: Magimix introduceert Le Pâtissier

geschreven door Constance

Vorige week ben ik weer bij de jaarlijkse Culiperslunch geweest en dat is altijd het moment waarop de bekende culi leveranciers en producenten hun nieuwtjes lanceren en aankondigen.

magimix le patissier

En een daarvan was de presentatie van Le Pâtissier van Magimix, en die wilde ik gelijk onder mijn arm meenemen naar huis. Wat een top apparaat! Ik hoop dat ik van Magimix binnenkort een test/reviewexemplaar opgestuurd krijg voor een uitgebreide test.

Mijn ‘eigen’ Magimix (4200) is intussen alweer zo’n 7 jaar oud en nog steeds wordt ie elke dag gebruikt. (Ik heb een kleine keuken met weinig keukenkastjes, en daarom kan ie ook echt alleen maar op mijn aanrecht neergezet worden.) Nu lijkt het misschien dat ik met een oud apparaat werk, maar het nadeel van Magimix is, dat ze eigenlijk jaren mee gaan en nooit kapot gaan.

En nu lanceert Magimix een revolutionair nieuw model gebaseerd op hun legendarische machine: de Magimix Pâtissier. Deze is speciaal geschikt voor, de naam zegt het al, het bereiden van brood, taart en koekjes. Maar deze alleskunner kan méér. Hij heeft óók alle multifunctionele mogelijkheden van de vertrouwde Magimix foodprocessor, dus een patisserie-machine én foodprocessor in 1.

accessoires le patissier

Wat mij als eerste opviel was het design van de 5 liter rvs kom in combinatie met het rvs kneedmes en de 1500 W motor kan alle soorten deeg en beslag aan. Het maakt de Pâtissier bij uitstek geschikt voor het bereiden van deeg voor brood, brioche, pizza of taart. Maar ook voor het maken van luchtig beslag voor  wafels of pannenkoeken of voor het slaan van slagroom of eiwitten. Naast de roestvrijstalen kom wordt de Pâtissier standaard geleverd met de bekende transparante kommen (mini, midi en grote kom) en accessoires als de rasp- en plakjesschijven voor bereidingen als snijden, raspen, hakken, mengen en meer. Maar ook de smoothiemix, pureerkit en citruspers zijn  inclusief.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com