You are here: Home » Gadget nieuws » Bouw je fiets om tot E-Bike met de E-Bike kit

Bouw je fiets om tot E-Bike met de E-Bike kit

geschreven door Constance

Ik rij nu alweer ruim anderhalf jaar op mijn Qwic E-Bike en ik moet eerlijk zeggen, ik wil nooit meer een ‘normale’ fiets. En ook Testman pikt mijn Qwic, als ik deze zelf niet nodig heb.

fiets_groot

Nu heeft Testman zelf een prima fiets, en dan is het zonde om deze in de schuur te laten staan voor een nieuwe E-Bike. Maar er zijn nu ook E-Bike ombouwkits, waarmee je elke gewone fiets kan omtoveren tot elektrische fiets.

Ebikekit

Bij de E-Bike kit krijg je een mini motor die geschikt is voor schijf- en velgremmen (rollerbrake uitvoering ook mogelijk). Een nieuw voorwiel met daarin de motor (aluminium of zwarte velgen 26 of 28 inch), uitneembare accu, in de bagagedrager een controllerbox. Verder een display met 6 ondersteuningsstanden en Start ’n Go (6km/h) knop en remhendels met ingebouwde motor-onderbreker.

Als je zelf mee trapt krijg je max. tot 25 km/h ondersteuning en je fiets wordt maar 7 kilo zwaarder.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?