You are here: Home » Fashion » Exclusieve parelsieraden van Pink Unlimited

Exclusieve parelsieraden van Pink Unlimited

geschreven door Constance
Pink unlimited

Al sinds een aantal jaren hebben parels al lang niet meer het etiket van ’truttig’, ‘saai’ en ‘degelijk’ want parels zijn er ook in hippe fashionable kleuren en trendy designs.

pink unlimited armband leer

Het sieradenmerk Pink Unlimited maakt sieraden van zoetwater- parels in verschillende kleuren waarbij deze ook gecombineerd worden met (half) edelstenen zoals rose quartz, amethyst, bloedkoraal, turquoise, tiger eye, crystal, amber, agaath, white stone en pink stone.

Pink unlimited

Ook zijn er ook sieradencollecties die gecombineerd worden mete verzilverde bedels, Chinese munten, lint en zilverdraad (Alles is nikkelvrij.) De stijl van Pink Unlimited is geïnspireerd op barok en de sieraden zijn exclusief en uniek want alles wordt in kleine oplagen geproduceerd. Je kunt de sets onderling combineren en ze zijn perfect te dragen tijdens een zakelijke afspraak, maar staan ook geweldig met je LBD of je skinny jeans.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com