You are here: Home » Beauty gadgets » Philips lanceert nieuw model Lumea, de Lumea Comfort!

Philips lanceert nieuw model Lumea, de Lumea Comfort!

geschreven door Constance

De Philips Lumea is nu al een aantal jaren verkrijgbaar en regelmatig worden er nieuwe modellen gelanceerd. En ook deze maand is dit geval want en nu er is de Philips Lumea Comfort.

Lumea-ComfortDe nieuwe Lumea Comfort is een compact en licht product, wat langdurig resultaat geeft maar voor een zeer betaalbare prijs. Philips hoopt met dit nieuwe compacte model nog meer vrouwen te helpen om langer te genieten van een perfect onthaarde huid, zonder stoppeltjes.

Alle modellen uit de Philips Lumea-serie hebben de IPL-technologie voor thuisgebruik die wereldwijd toonaangevend is. Het teruggroeien van haartjes wordt voorkomen, waardoor de huid maandenlang glad blijft. De Philips Lumea Comfort is het kleinste en lichtste Lumea-model en heeft een praktische vormgeving, waardoor het apparaat goed in de hand ligt. De Lumea Comfort is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en behandelt per keer een oppervlak van 2,7 cm². De functie Skin Color Sensor stelt als extra voorzorgsmaatregel de huidskleur van de gebruiker vast en past de werking daaraan aan. Er zijn vijf lichtenergieniveaus om de werking optimaal te kunnen aanpassen. De Slide & Flash-technologie zorgt voor extra gebruiksgemak en het ingebouwd UV-filter beschermt de huid tegen blootstelling aan UV-licht.

De Philips Lumea Comfort is vanaf nu te koop voor € 229,00

Lumea Precision Plus

Lumea Precision Plus

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com