You are here: Home » Schoenen & laarzen » Wedstrijd: Win een paar Crocs regenlaarzen

Wedstrijd: Win een paar Crocs regenlaarzen

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie mijn test kunnen lezen over het nieuwste Crocs model, de Stretch Sole Flat. Maar behalve nieuwe schoenen heeft Crocs ook geweldig leuke (regen)laarzen! En deze zijn natuurlijk perfect voor alle lentefestivals.

crocs

En ik mag een van mijn lezeressen blij gaan maken met een paar Crocs Jaunt Shorty Boot, twv. euro 34,99. (Let op; het gaat om een paar regenlaarzen in de W8/38.) De Jaunt Shorty Boot is een van de lichtste regenlaarzen in zijn soort; je houdt het droog zonder te ploeteren. Het Croslite materiaal biedt je ook voldoende schokdemping en comfort.

Wat moet je doen om dit paar regenlaarzen te winnen?

MAIL & WIN: Geef, voor 1 april as., antwoord op deze vraag; Welke nieuwe technologie heeft Crocs gebruikt voor haar Stretch Soles? Mail het antwoord en je naam en adres naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

FACEBOOK: Natuurlijk kan je ook je antwoord doorgeven op de shoppen.blogo.nl Facebook Fanpagina.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com