You are here: Home » Accessoires » CoverBee iPad mini sleeves met hoge aaibaarheidsfactor

CoverBee iPad mini sleeves met hoge aaibaarheidsfactor

geschreven door Constance
ipad sleeve mini coverbee

iPad mini hoesjes en sleeves zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen. Ze helpen je iPad mini goed te beschermen en zorgen ervoor dat hij er als nieuw uit blijft zien. Bij het kiezen van een geschikt hoesje zijn naast bescherming vooral het uiterlijk doorslaggevend. Dus als jij je graag onderscheidt van de massa en anders durft te zijn, dan zijn de iPad mini sleeves van CoverBee zeker iets voor jou.

coverbee_ipad_mini_sleeve_posh_leopardDe iPad mini sleeves van CoverBee hebben een belangrijke eigenschap. Ze zijn van stof gemaakt en daardoor lekker zacht. Hierdoor wordt je iPad mini goed beschermd en blijft hij vrij van krassen en andere beschadigingen. De CoverBee iPad mini sleeve is verkrijgbaar in verschillende opvallende dessins variërend van een Delfts Blauwe sleeve met molens tot een pluche Leopard sleeve. De sleeves zijn voorzien van een ritssluiting zodat de hoes goed kan worden afgesloten. Wel zo veilig als je hem los in je tas vervoert. De CoverBee iPad mini sleeves zijn geschikt voor de iPad mini en iPad mini met Retina scherm (met of zonder backcover) en kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de SmartCover. Het merk CoverBee is 100% Nederlands en draagt haar steentje bij aan een betere wereld. Alle producten van CoverBee worden namelijk gemaakt in sociale werkplaatsen. Hierdoor kunnen mensen met een beperking deelnemen aan het productieproces. Alle sleeves worden namelijk volledig met hand gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com