You are here: Home » In & om het huis » Slapeloosheid? Ontdek de 10 Stappen naar beter slapen

Slapeloosheid? Ontdek de 10 Stappen naar beter slapen

geschreven door Constance

Heeft u last van slapeloosheid? Staat u moe, met wallen en rode ogen op? Goed slapen is de basis van uw gezondheid. Het lijkt een makkelijke opgave en slapen lijkt niets bijzonders. Toch lijdt 1 op de 10 mensen aan slapeloosheid. Voor auteur Mirna Boomaerts van het nieuwe e-book “10 Stappen naar beter slapen”  is slapen altijd een onderwerp geweest. Zij heeft zelf een slaapstoornis. “Ik ben zoals dat heet, een ervaringsdeskundige en heb me jarenlang verdiept in slapen en gezondheid.” Het e-book bevat ruim 70 pagina’s met tips om beter te slapen, die makkelijk thuis uit te voeren zijn. Het e-book is voorlopig gratis.

Waarom slapen belangrijk is

Sinds een aantal jaren en diverse misdiagnoses, is de slaapstoornis van Mirna goed onder controle. “Een goede slaap is de basis van ieders gezondheid: het verhoogt de concentratie, geeft emotionele stabiliteit en het vermogen om beter met uitdagingen om te gaan. Eigenlijk logisch: Iets waar u 1/3 van je leven aan besteed, moet wel belangrijk zijn voor je lichaam! Ik ben dan ook blij dat ik door de juiste diagnose nu ook goed slaap, sinds een aantal jaren. ”

Lancering op de Internationale dag van de slaap

Aan dit e-book ’10 Stappen naar beter slapen’ heeft Boomaerts 2 jaar in stilte gewerkt. Zij maakt het e-book openbaar op de Internationale Dag van de Slaap:14 Maart 2014.  Voorlopig deelt Boomaerts dit e-book gratis met iedereen die slecht slaapt of meer wil lezen over hoe u uw gezondheid positief beïnvloed met lekker slapen.  In het boek vindt u informatie en praktische tips die u zelf thuis kunt toepassen. Ook beddengoed komt ruim onder de aandacht. Met name hoe bedtextiel bijdraagt aan gezond slapen. Bijvoorbeeld bij astma, huisstofmijt allergie en nachtelijk zweten kan er veel bereikt worden met het juiste bedlinnen. Zodat gezond slapen de bron kan worden van een goede gezondheid ook van mensen met een (tijdelijk) aandoening.

Het e-book is gratis te aan te vragen via www.slapengezondheid.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com