Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test: Dweilrobot iRobot Braava Test: Dweilrobot iRobot Braava
  • UPDATE: Aldi robotstofzuiger UPDATE: Aldi robotstofzuiger
  • Robotstofzuiger bij Aldi Robotstofzuiger bij Aldi
  • Robotstofzuiger bij Aldi Robotstofzuiger bij Aldi
ladygadgets

iRobot lanceert nieuw stofzuig- en dweilrobots

Ook de wereld van de stofzuig- en dweilrobots staat niet stil en daarom heeft iRobot een aantal nieuwe modellen gelanceerd; de Roomba 800-serie en de Scooba 450.

roombaDe iRobot Roomba 800-serie verwijdert tot 50% meer stof, grover vuil en haren van elke vloer. Dit komt door de nieuwe kern van de Roomba 800-serie: de AeroForce Extractors. Deze Extractors versterken de zuigkracht en leveren daardoor betere prestaties dan traditionele borstels. Daarnaast zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij. Het gepatenteerde AeroForce-systeem heeft borstelloze, tegen elkaar in draaiende AeroForce Extractors die grover vuil verkleinen en stof opnemen en hierdoor vergen ze nog minder onderhoud, meer zuigkracht door een snellere luchtstroom tussen de AeroForce Extractors en een borstelloze, hoogwaardige zuiger met een maximale zuigkracht en de nieuwe iRobot XLife-accu voor optimaal automatisch schoonmaken. Vergeleken met de vorige generatie Roomba-stofzuigrobots, maakt de 800-serie gebruik van een vijf keer krachtiger schoonmaaksysteem. Ook de stofbak is vergroot, zodat 60% meer vuil kan worden opgeslagen. De XLife-accu verdubbelt het aantal zuigbeurten.

scoobaDe iRobot Scooba 450 maakt gebruik van het nieuwe Scooba Three-Cycle Cleaning Process. Dit zorgt voor voortdurend schone vloeren en het opruimen van maar liefst 99,3% van de bacteriƫn. Scooba 450 reinigt vloeren tot drie keer effectiever dan eerdere Scooba-modellen. De Scooba kent twee schoonmaakopties: een volledige cyclus van veertig minuten voor het schoonmaken van ruimten tot 28 m2., en een cyclus van twintig minuten voor kleinere ruimten tot veertien m2.Scooba 450 werkt als volgt; het Scooba Three-Cycle Cleaning Process veegt automatisch, dweilt en schrobt vervolgens, en eindigt met droogtrekken. De schrobborstel draait meer dan zeshonderd keer per minuut en verwijdert zo vuil en vlekken. De vernieuwde iAdapt Responsive Navigation Technology is geoptimaliseerd voor de verzorging van natte vloeren. Dus kan je de Scooba overal gebruiken waar je anders een emmer en dweil voor zou pakken.