You are here: Home » Beauty » Nieuwe producten essence en catrice

Nieuwe producten essence en catrice

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik een pakket ontvangen met daarin een aantal van de nieuwe producten uit de essence en catrice make-up collectie. (Deze 2 merken zijn exclusief bij Kruidvat en Trekpleister te koop.)

Catrice

Wat is er nieuw in de catrice voorjaarscollectie?

accordion_eyes

Voor de ogen; Allereerst heeft catrice het Absolute Bright Eyeshadow Palette uitgebracht, dit zijn 6 pastelkleurige oogschaduwtinten die lang blijven zitten. En de Absolute Eye Colour Quatro, zijn 4 verschillende kleuren die perfect op elkaar aansluiten en een perfecte dekking geven.De Glamour Doll Curl & Volume Mascara heeft een gebogen borsteltje en hierdoor krijg je een extra krul in je wimpers. En voor wimpers met volume is er Lash Couture, plukjes valse wimpers die je tussen je eigen wimpers aanbrengt.

accordion_lips

Voor de lippen; Ultimate Color lipstick, in verschillende kleuren, die goed dekt en lang houdt en je lippen laten glanzen. Maar ben je meer een lipgloss fan, dan is er Infinite Shine Lip Gloss, die je lippen verzorgd en ook een mooie, niet plakkende, glans geeft. Deze gloss is er in 13 kleuren. Tenslotte is er ook nog de Made to Stay Smoothing Lip Polish, een drie-in-een product: de kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss.

accordion_base_primer accordion_teint_01

Voor je teint; Heb je last van rode vlekjes in je gezicht, neem dan de Prime and Fine Base, want daarmee verdwijnt roodheid als sneeuw voor de zon. En speciaal voor een mooie matte huid is er de Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof, een innovatief poeder dat bestand is tegen water en je huid urenlang matteert. En speciaal voor alle zonneliefhebbers die geen tijd of zin hebben om te moeten liggen bakken is er de Sun Glow Shimmering Bronzing Powder, en de 2 kleuren bronzing powder geeft je gezicht en décolleté een mooie zomerse glans.

accordion_nails_01

Voor je nagels; Ook 3D-effecten op je nagels zijn een trend. Crushed Crystals zorgen voor een briljante finish en zandgevoel. De fijne kristallen in de nagellak creëren een bijzondere structuur en een exclusieve nagelstijl. Maar met de verschillende kleuren uit de Ultimate Nail Lacquer geef je je nagels een gel-effect en een ultra hoogglans finish dankzij de Gloss Booster technologie.

WP_20140306_14_54_13_Pro

En het beautynieuws van essence, dat volgt morgen, dus nog 1 dagje geduld.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com