You are here: Home » Fashion » Bijzondere sieraden van Jeanet Kuiper

Bijzondere sieraden van Jeanet Kuiper

geschreven door Constance

Blogocollega en vriendin Karin Luiten (koken.blogo.nl en Koken met Karin.nl) staat op haar kookboek gefotografeerd met bijzondere sieraden om. Zij draagt op de voorkant van haar eerste Anti-Pakjesboek een ketting waarbij de schakels messen, vorken en lepels zijn en daarbij een paar oorbellen met borden.

cover anti-pakjesboek

Intussen heeft Karin nog een, speciaal voor haar gemaakte, Jeanet Kuiper sieradenset, nl. een paar oorbellen en ketting met robijnen hortensia’s.

hortensia

Jeanet Kuiper maakt niet alleen sieraden op maat, maar zij kan ook ‘oude’ sieraden vermaken en heeft ook een complete collectie die online te bestellen is. En doordat zij alleen met edelmetalen en -stenen werkt, en alles handgemaakt is, weet je zeker dat je een sieraad koopt dat uniek in haar soort is en dat kan al vanaf euro 24 (armband) of euro 27 (ring).

armband

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com